Saltear al contenido principal
636 579 473 / refugibaixcamp@hotmail.com

Nos agrada mucho compartir cartas tan bonitas como estas. Es el caso de una nueva voluntaria del Refugi Baix Camp que nos ayudó siendo casa de acogida temporal, hasta que no pudo «resistirse» al amor de estas dos perras y decidió adoptarlas juntas!:

Ens agrada molt compartir cartes tan boniques com aquestes. És el cas d’una nova voluntària del Refugi Baix Camp que ens va ajudar siguent casa d’acollida temporal, fins que no va poder «resistir-se» més a l’amor d’aquestes dues gossetes i va decidir adoptar-les juntes!

«Hola,

Primer us vull presentar a la Trufa, una gosseta que va ser rescatada del carrer per un noi de Reus. I ella ha estat la meva primera acollida. No en sabem gaires coses d’ella. Té entre un any i mig i dos i és molt simpàtica i carinyosa. Té un caràcter fantàstic i la veritat, des del primer dia em vaig adonar que seria molt difícil no adoptar-la.

La segona a arribar va ser la Xoco. Era una gossa que estava al Refugi Baix Camp i que per diferents motius tenia una por espectacular a les persones. Necessitàvem socialitzar-la per a poder trobar-li una família. És una gosseta que va arribar des d’un altre Refugi, té al voltant d’un any i tot la por que té i la feina que he tingut per a que m’agafés confiança és una gosseta genial. És carinyosa, petonera, obedient, en fi, un amor de gos. Tot el món menys jo sabia que al final me la quedaria.

Entre elles es porten genial; juguen, es fan petonets, es protegeixen i donen cops al gat de la casa que es diu «Fary». Però la veritat és que es porten els tres super bé, cosa que m’ha sorprès… i enamorat!

Així que després de pensar-ho molt (cosa que és mentida, ja que jo no ho volia veure…) he decidit adoptar-les a les dos. És impossible separar-les! Dormen juntes, juguen juntes, passejen juntes… i fins i tot els atacs de petonets me’ls fan juntes!!

Només puc dir que aquest any no ha estat el millor de la meva vida fins que les he conegut, i la millor decisió que he pres en els últims anys ha estat la de fer-me voluntària del refugi i adoptar aquestes dues noies tan dolces!

Vull donar les gràcies al Refugi Baix Camp per donar-me la oportunitat de conèixer-les i adoptar-les.

Verónica.»

Volver arriba