Saltear al contenido principal
636 579 473 / refugibaixcamp@hotmail.com

Deixeu un moment el teclat, uns segons, … i aplaudiu-vos,… perquè avui hem estat bé.

Si esteu llegint això és per que sou socis del Refugi, o voluntaris, o amics del FB, o membres d’una altra entitat animalista, … o simplement amics dels animals. Si esteu llegint això és per que formeu part d’una gran xarxa de persones preocupades per trobar maneres d’ajudar els animals que més ho necessiten. I avui, com dèiem, hem estat bé.

El dissabte passat van adoptar el Nico i la Jean. Al cap de poques hores, ens assabentàvem que el Nico s’havia escapat abans d’entrar a la seva nova casa. Immediatament es va posar en marxa la maquinària per trobar-lo. Amics i familiars del seu amo es van posar a buscar-lo, junt amb 22 voluntaris, que han estat buscant el Nico durant hores i hores per tot Reus, en cotxe, bici i a peu; penjant cartells (que per cert, haurem de treure), parlant amb tothom. Vam avisar a mossos, 112, policia local, etc. Vam organitzar la logística de la recerca, ens vam dividir per zones, buscant per tot arreu durant tres dies. Les seves fotos es van compartir 154 vegades des del nostre FB, el mapa 18 cops, i des del FB de la Protectora de Tarragona es va compartir 633 vegades, amb 1383 “m’agrada”! (Moltes gràcies, amics de la “Prote”) Poc a poc van arribar notícies de llocs on l’havien vist, i vam anar tancant el cercle. Fins que avui a la tarda, ens ha trucat una voluntària que l’havia trobat i el tenia a casa seva. Ara mateix al Nico ja és a casa. Final feliç!

Paral•lelament, avui al migdia arribava la notícia que la Jean s’havia escapat de la seva nova casa. Si coneixeu la Jean, ja sabeu que és una gossa especial, i temíem que seria difícil trobar-la. Al cap res, ja hi havia voluntaris a Almoster buscant sobre el terreny pels camins del voltant. En dos hores, ja havíem trobat a la Jean, que ara torna a ser a casa seva.

Sovint les xarxes social serveixen per vehicular crítiques i malestar. Potser ja està bé que sigui així, potser això ens ajuda a mantenir-nos alerta i allunyar-nos de l’autocomplaença, … però avui, …. avui ens hem d’aplaudir, perquè hem estat bé.

Gràcies a tots i totes!

Volver arriba