skip to Main Content
636 579 473 refugibaixcamp@hotmail.com

Què és un voluntari?

Un voluntari és la persona que per elecció pròpia decideix dedicar una part del seu temps, treball i recursos a una acció solidària i altruista, per la qual no rep cap tipus de compensació econòmica, però sí una contraprestació en satisfacció, aprenentatge, experiència i relacions humanes, entre altres.

Per què fer-me voluntari

Ser voluntari et permetrà adquirir nous coneixements i habilitats, així com desenvolupar les ja existents. A més de poder estar en contacte amb persones que comparteixen les teves inquietuds i entusiasme, el més important és que col · laboraràs salvant vides i ajudant a donar als animals una segona oportunitat.

Objectius i tasques

Totes les activitats de l’Associaci√≥ s√≥n desenvolupades per voluntaris o amb el suport d’aquests. Les activitats van des de les que es desenvolupen en contacte amb els animals, fins a les relacionades amb administraci√≥ i gesti√≥ de l’associaci√≥ i totes influeixen de manera decisiva en el benestar dels animals.

On i quan

Les tasques de voluntariat es realitzen al llarg de tota la setmana, principalment els dissabtes de 10 a 14hs. Depenent el grup de treball i l’activitat a desenvolupar s’estableixen uns horaris espec√≠fics.

Com fer-te voluntari

Si vols ser voluntari del Refugi del Baix Camp has de complir amb els requisits b√†sics, que garanteixin que la teva ajuda sigui la que es necessita i que per contra no dificulti o perjudiqui les tasques de l’Associaci√≥. A m√©s has d’estar decidit a dedicar temps, esfor√ß i comprometre’t de manera responsable, √©s l’√ļnica forma d’aconseguir que centenars d’animals rebin l’ajuda que necessiten i aconsegueixin trobar la llar que es mereixen, aix√≠ com garantir el bon funcionament de l’Associaci√≥ i la realitzaci√≥ de les diferents activitats.

Requisits bàsics

  • Ser major de 18 anys
  • Les persones entre els 16 i els 18 anys han de tenir un document d’autoritzaci√≥ del pare o adult responsable.
  • Els menors de 16 anys nom√©s podran assistir com a acompanyants d’un voluntari ja siguin els seus pares o tutors legals i sota l’exclusiva responsabilitat d’aquests.
  • Disposar d’un elevat sentit de la responsabilitat i del comprom√≠s.
  • Con√®ixer i acceptar les normes de funcionament i m√®todes de treball del Refugi Baix Camp (Refugi Baix Camp √©s una associaci√≥ de car√†cter privat pel que es reserva el dret d’admissi√≥ i expulsi√≥ dels voluntaris).
  • Con√®ixer i acceptar els deures i drets dels voluntaris.
Back To Top